حسین خانلری کیست؟ | خلبان در جایگاه مدیرعاملی هواپیمایی هما
رویداد۲۴ | روح انگیز دری: هیئت دولت چهاردهم در جلسه امروز - چهارشنبه ۸ دی - حسین خانلری را بهعنوان مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) منصوب کرد. خانلری جایگزین شمسالدین فرزادی پور میشود که حدود ۲ سال و ۸ ماه قبل در دولت سیزدهم به عنوان مدیرعامل ایران ایر منصوب شده بود.
تحصیلات حسین خانلری
خانلری دارای مدرک تحصیلی دکترای مدیریت است که مقالات مختلفی در موضوعات صنعت و ... نگاشته است.
سوابق مدیریتی حسین خانلری
خانلری نیمه دهه ۸۰ رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بود. وی سال ۱۴۰۱ بهعنوان مشاور راهبردی مدیرعامل هواپیمایی قشم منصوب شده بود. وی سابقه فعالیت در شهرداری تهران را نیز در کارنامه کاری خود دارد.
خانلری منصبهای مختلف مدیریتی را از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون برعهده داشته است، وی چندین سال ریاست سازمان هواپیمایی کشوری را بر عهده داشت و انتخاب هوشمندانه کاپیتان خانلری از سوی مدیرعامل قشم، پویایی مدیریت را در کنار سالها تجربه مفید، برای شرکت به ارمغان میآورد.
بیشتر بخوانید: علی شمخانی کیست؟ | دیپلماتی که ردپایش در برهههای حساس تاریخی دیده میشود
در تشریح سوابق مدیریتی خلبان خانلری میتوان به مواردی نظیر ریاست سازمان هواپیمایی کشوری، ریاست پلیس فرودگاههای کل کشور، فرماندهی هواپیمایی نیروی انتظامی، ریاست هیات مدیره شرکت توسعه فرودگاهها و بنادر منطقه آزاد کیش و نایب رئیسی انجمن علمی حمل هوایی اشاره کرد.
بیوگرافی حسین خانلری
خانلری در سال ۱۳۴۱ در خانوادهای مذهبی در جنوب تهران و در شهر ری به دنیا آمدند. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و قبل از پایان تحصیلات متوسطه با شروع زمزمههای انقلاب در سال ۵۶ و ۵۷ فعالیت سیاسی علیه رژیم پهلوی را آغاز کرد
او همچنین در هدایت همکلاسیهای خود برای حضور در راهپیماییها نقش بسزایی داشت.
پس از پیروزی انقلاب به کمیته انقلاب پیوست و در ان زمان دیپلم خود را نیز اخذ نمودند.
آموزش زبان انگلیسی عمومی و تخصصی را در سال ۶۳ و آموزش خلبانی را نیز از سال ۶۴ لغایت ۶۵ به پایان رساندند.
خانلری که خلبان بالگرد و از فرماندهان دوران جنگ و همچنین خلبان ایرباس و بوئینگ در سالهای پس از جنگ تحمیلی تاکنون بوده است، نشان خلبانی خود را سال ۶۵ از رهبری پس از عملیات کربلای یک دریافت کرد.
از جمله در عملیاتهای فتح ۷، نصرهای ۴ و ۵ و ۷، مرصاد، عملیات برون مرزی قرارگاه رمضان و قرار گاه صاعقه. ضمناً لازم به ذکر میباشد که یکی از برادران ایشان از آزادههای گرامی و خود نیز جانباز ۲۶% میباشد.
حسین خانلری فرمانده انتظامی شرق تهران به مدت ۱۹ ماه درسالهای ۷۴-۱۳۷۳، فرماندهی منطقه انتظامی اسلام شهر بعد از غائله شهر مذکور به مدت ۴ سال در سالهای ۷۸-۱۳۷۴، معاون امنیتی انتظامی ناحیه انتظامی استان تهران به مدت حدودا ۲ سال درسالهای ۷۹-۱۳۷۸، فرمانده پلیس فرودگاههای کشور به مدت تقریبی ۲ سال در سالهای ۸۰-۱۳۷۹، فرمانده هواپیمایی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۸۰ بود.